ThuisFrontTeam

De visie van het TFT:
‘Samen Kristine ondersteunen in woord en daad.’

Voorzitter: Gert van den Berg

Gert van den BergAls voorzitter van het TFT van Kristine, mag ik mezelf voorstellen: Gert van den Berg. Getrouwd met Elisabeth en gelukkige vader van 2 lieve kinderen die hun roots op de Filippijnen hebben liggen.  In het werkzame leven ben ik accountant en manager van de samenstelpraktijk op een accountantskantoor in Putten. De afgelopen jaren heb ik diverse kerkelijke functies vervuld, waaronder (in het verdere verleden) betrokken zijn bij de TFC van een tentenmaker in Noord Afrika.
De eerder opgedane kennis en ervaring bij andere functies zet ik graag in om Kristine op weg te helpen naar Zuid Afrika, zodat zij de roepstem van God in Woord en Daad kan volgen!  Helpt u en jij mee?

 

Penningmeester: Arjan Kraai

Arjan KraaiIk ben Arjan Kraai en mag binnen het TFT van Kristine de taak van penningmeester vervullen. In het dagelijks leven werk ik als Senior Assistent Accountant bij een accountantskantoor in Apeldoorn. Daarnaast volg ik de opleiding tot Register Accountant aan de Nyenrode Universiteit. Vanuit mijn passie voor cijfers ondersteun ik Kristine met de financiële zaken die geregeld moeten worden om haar missie, om kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika te ondersteunen, mogelijk te maken. Hierbij is het essentieel dat er een stevige achterban is, die het werk van Kristine (financieel) ondersteunt. Wat zal het mooi zijn als Kristine aan deze kinderen ‘Geloof, Hoop en Liefde’ kan overbrengen!

 

Secretaris: Herma Nijkamp

Herma NijkampIk ben Herma Nijkamp, vrouw van Jos en leerkracht in het basisonderwijs. In het TFT mag ik secretaris zijn en houd ik me bezig met (sponsor)acties. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in ontwikkelingswerk en kinderwerk. Daarom vind ik het gaaf dat ik me in het TFT kan inzetten voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika! De passie van Kristine om deze kinderen hoop bieden door Gods liefde door te geven, vind ik ontzettend mooi. Daar wil ik me graag voor inzetten!

 

 

PR medewerker: Lydia Budding

Lydia BuddingMijn naam is Lydia Budding, getrouwd met Barry en moeder van 3 prachtige kinderen. Naast ons gezin ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Binnen het TFT mag ik het werk dat Kristine gaat doen een stukje bekendheid gaan geven. Dit kan d.m.v. persoonlijke gesprekken, allerlei acties, via social media ed. Ik geloof dat als wij, ieder in zijn eigen omgeving Gods Liefde doorgeven, veel voor een ander kunnen betekenen. Daarom vind ik het ontzettend mooi dat Kristine dat mag gaan doen in Zuid Afrika en kwetsbare kinderen hoop mag bieden door Gods Liefde door te geven. Daar wil ik mij graag voor inzetten! Helpt en bidt u met ons mee?

 

Algemeen medewerker: Janneke Blankespoor

Ik ben Janneke Blankespoor. Ik ben getrouwd met Dick en samen hebben we vier kinderen. Met veel plezier werk ik in de kraamzorg. En weet daardoor hoe belangrijk het is dat kinderen opgroeien in een stabiel, liefde- vol gezin. In Zuid Afrika zet Kristine zich in voor kinderen die in een minder gunstige gezinssituatie moeten opgroeien. Daarom wil ik mij daar graag voor inzetten, zodat ook zij geloof houden in hun leven en blijven hopen op een betere toekomst. Vooral hoop ik dat ook zij door het werk van Kristine heen Gods liefde zullen ervaren!