Steun Kristine

U kunt mij ondersteunen door gebed, betrokkenheid en met een financiële bijdrage. Voor het werk dat ik doe ontvang ik geen salaris. Ik ben afhankelijk van giften van mensen die achter mijn werk en missie staan. Uw steun is daarom van harte welkom!

Gebed
In iedere nieuwsbrief staan dank- en bidpunten zodat u ook in uw gebed betrokken kunt blijven. Het is heel fijn en bemoedigend te weten dat er voor mij en het werk gebeden wordt. Het gebed is namelijk onmisbaar in het werk van Gods Koninkrijk.

Betrokken blijven
Wilt u mijn verhalen horen en verder betrokken blijven? Schrijf u dan in om mijn nieuwsbrief en blog te ontvangen in uw mailbox.

Financieel
Bent u enthousiast geworden over het werk dat Kristine doet in Zuid-Afrika en wilt u helpen om dit blijvend mogelijk te maken? Dat kan door maandelijks een bedrag te machtigen, een eenmalige gift of door bijvoorbeeld een actie te organiseren bij u in de buurt. U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL09RABO0314663916 t.n.v. Hervormde Gemeente Kootwijk-Kootwijkerbroek o.v.v. Gift project Zuid-Afrika. Laat u even weten via info@kristineinafrika.nl als u Kristine maandelijks gaat ondersteunen?